Gratis levering in Nederland

Veilig betalen

Voor 15.00u besteld, dezelfde werkdag verstuurd

Coblo

Over onze producten

Open ended

STEAM

Hoge kwaliteit / CE gecertificeerd

Open Ended

Open ended speelgoed is speelgoed zonder opgelegd spelpatroon.

Open ended speelgoed geeft het kind de ruimte om de fantasie de vrije loop te laten gaan. Het prikkelt de creativiteit en verbeelding en groeit mee met het kind. In elke volgende levensfase kan het kind zijn of haar fantasie er op een nieuwe manier op los laten. Een simpel 2D Coblo-huis gebouwd door een jong kind verandert in een complex 3D Coblo-kasteel met meer details bij een ouder kind. Daarmee is het jarenlang interessant voor kinderen en erg duurzaam. Coblo zorgt voor oneindige creaties en daarmee voor eindeloos bouw- en speelplezier.

Meer voorbeelden zien?

Coblo Classic – Schoolbox – 200 stuks

STEAM

STEAM speelgoed is uitdagend en educatief leerzaam speelgoed.

STEAM is een internationale term en staat voor Science (wetenschap), Technology (techniek), Engineering (bouwkunde) en Mathematics (wiskunde). Het duidt een specifieke groep binnen het educatieve speelgoed aan. Met STEAM-speelgoed maken kinderen op een speelse manier kennis met leerzame onderwerpen. Ze verrijken hun kennis op een leuke manier en hebben niet door dat ze aan het leren zijn. De ontwikkeling gaat hierdoor sneller en dieper. De natuurlijke ontwikkelkracht van kinderen is enorm. Coblo heeft in samenwerking met enkele leerkrachten basisonderwijs diverse opdrachten ontwikkeld.

Opdrachten bekijken
KWALITEIT

Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat Coblo een kwalitatief merk is.

Veiligheid staat bij ons op nummer 1. Onze producten zijn gemaakt van veilig, EN-71 getest kunstof. Alle producten zijn CE gecertificeerd en voldoen aan de strenge Europese wet- en regelgeving. Onafhankelijk getest door TÜVRheinland.

Er is gekozen voor een grotere en sterkere magneet om nog makkelijker en groter te kunnen bouwen. Het unieke design met reliëf zorgt ervoor dat de oppervlakte van de blokken na jarenlang gebruik nog steeds helder is. Coblo bevat kleine onderdelen (waaronder magneten) en daarom niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

ERVARINGEN

Goed voor vele uren speelplezier. Ze spelen er hier elke dag mee. Het is voor jonge en oudere kinderen leuk (Ik heb 2 kids 3 en 10jr) en het kan met veel ander speelgoed gecombineerd worden.

Moniek

Top! Zoontje van zeven is hier uren zoet mee. Hij kende het van school en is super blij dat hij er nu ook thuis mee kan spelen. Het is heel divers wat hij ermee bouwt. Heel creatief. Echt een aanrader dus!

Lucia

Jasmijn kan er geen genoeg van krijgen. Het gaat bij ons ook altijd mee als we ergens naartoe gaan. Perfect voor onderweg, zeker met de tas die je erbij krijgt.

Jeroen

Veelgestelde vragen

Wat is de maat van de stenen?
De vierkante stenen uit de basissets zijn 7,5 x 7,5 cm.
Zijn er kaarten met voorbeelden wat je met Coblo kan bouwen?
Bij alle dozen vanaf 35 stuks (op de knikkerbaan 35 stuks na) zit een gratis inspiratieboekje toegevoegd.
Zijn de opdrachtkaarten die bij de schoolbox zitten ook los te bestellen?
Jazeker, in onze winkel kun je deze bestellen.
Is Coblo ook te combineren met andere merken?
Ja, Coblo is te combineren met alle bekende merken.
Is Coblo ook geschikt voor kleine kinderen?
Coblo is gemaakt van veilig, EN-71 getest kunstof. Alle producten zijn CE gecertificeerd en voldoen aan de strenge wereldwijde veiligheidseisen. Echter omdat er kleine magneten in de stenen zitten, is Coblo voor kinderen boven de 3 jaar.
Ik wil graag Coblo producten in mijn (web)winkel verkopen, mag dat?
Dat vinden wij leuk om te horen. Vul het contactformulier op de reseller pagina voor ons in en wij nemen contact met je op.
Wat is jullie levertijd?
Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur dan versturen wij jouw bestelling nog diezelfde dag, waardoor je het waarschijnlijk de volgende dag al ontvangt, ook op zaterdag. Bestel je tussen vrijdag 15:00 uur en maandag 15:00 uur dan versturen wij jouw bestelling op maandag en ontvang je jouw bestelling waarschijnlijk op dinsdag. Helaas hebben wij geen invloed op de bezorgdienst en kunnen we dus geen garanties geven over het moment dat jij je pakket ontvangt. Zodra het pakje is aangemeld ontvang je een verzendbevestiging met Track & Trace informatie per e-mail.

COBLO'S FAVORIETEN

Wat zoek je?

Jouw winkelwagen