Gratis levering in Nederland

Veilig betalen

Voor 15.00u besteld, dezelfde werkdag verstuurd

Inspiratie

Eindeloos speelplezier

De verschillende vormen, kleuren en diverse uitbreidingsets inspireren tot eindeloos ontdekken en bouwen. Laat je fantasie nog meer prikkelen door onderstaande voorbeelden.

Prikkelt de creativiteit

Vrij spel / open ended

Groeit mee met het kind

COBLO-BOUWERS™

De Coblo-Bouwers™ laten hun fantasie de vrije loop en bouwen hun dromen. Laat je door hen inspireren en wij zijn benieuwd naar jouw dromen.

Aan de slag met de Coblo-Bouwers™?

Download PDF

CREATIEVE IDEEËN

Coblo is open ended speelgoed zonder vaste spelregels of een echt doel. Alles mag en er is geen goed of fout. Kinderen worden hier enorm creatief van wat zorgt voor oneindig veel leuke en verrassende ideeën.

Benieuwd naar nog meer ideeën?

Volg ons op instagram

RACE- & KNIKKERBAAN

Om de creativiteit en mogelijkheden nog rijker te maken voor kinderen heeft Coblo ook een race- en knikkerbaan in het assortiment. Kinderen kunnen iedere keer een andere variant race- of knikkerbaan maken en deze sets zijn ook te combineren met de basissets.

Inspiratie race- & knikkerbaan?

Download de PDF

SPELENDERWIJS ONTWIKKELEN

Naast erg leuk is Coblo ook educatief speelgoed. Door de verschillende vormen en kleuren kunnen de magnetische bouwblokken heel goed voor verschillende leeropdrachten ingezet worden. Coblo heeft hiervoor verschillende opdrachtkaarten ontwikkeld.

Opdrachtkaarten downloaden?

Dat kan hier!

COBLO'S FAVORIETEN

Wat zoek je?

Uw winkelwagen