Gratis levering in Nederland

Veilig betalen

Voor 15.00u besteld, dezelfde werkdag verstuurd

Contact

Heb je vragen of opmerkingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Vul onderstaand formulier in of stuur een email naar [email protected].

Door uw aanvraag te versturen gaat u automatisch akkoord met onze privacy voorwaarden

Contactgegevens

Mail: [email protected]

Postadres: Postbus 2112, 5260 CC, Vught, Nederland

Bedrijfsinfo

Kvk-nummer: 82727392

BTW: NL862581606B01

Veelgestelde vragen

Betaling

Hoe kan ik betalen?
Je kunt betalen via iDeal of Paypal.

Cadeaus

Kan mijn bestelling als cadeautje ingepakt worden?
Op dit moment bieden we nog geen cadeauverpakking.

Verpakking & verzending

Hoe wordt mijn bestelling verpakt?
Alle bestellingen worden met zo weinig mogelijk verpakkingsmaterialen plasticvrij verpakt. Vaak kunnen we verpakkingsmaterialen van onze eigen leveranciers hergebruiken.
Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur dan versturen wij jouw bestelling nog diezelfde dag, waardoor je het waarschijnlijk de volgende dag al ontvangt, ook op zaterdag. Bestel je tussen vrijdag 15:00 uur en maandag 15:00 uur dan versturen wij jouw bestelling op maandag en ontvang je jouw bestelling waarschijnlijk op dinsdag. Helaas hebben wij geen invloed op de bezorgdienst en kunnen we dus geen garanties geven over het moment dat jij je pakket ontvangt. Zodra het pakje is aangemeld ontvang je een verzendbevestiging met Track & Trace informatie per e-mail.
Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
PostNL bezorgt de meeste pakjes de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) en anders binnen twee bezorgdagen. Maar houd er rekening mee dat er vertragingen kunnen voorkomen tijdens drukkere periodes, vooral in november en december.
Wat zijn de bezorgkosten?
We versturen iedere bestelling binnen Nederland gratis! Naar België zijn de verzendkosten € 4,95. Wil je de bestelling naar een ander land sturen? Neem dan contact met ons op via [email protected]
Is verzending naar het buitenland ook mogelijk?
Verzending naar Belgie is ook mogelijk. Wil je de bestelling naar een ander land sturen? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen we vast iets regelen.

Ruilen & Retourneren

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling of een product terug wil sturen?
Het gebeurt. Je kijkt uit naar het pakketje wat je hebt besteld, maar je hebt je bedacht of een kindje heeft het al. Ongebruikte artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd.

Meld je retour aan via [email protected]. Vermeld in je aanmelding en in het retourpakket je bestelnummer. Na aanmelding kan het artikel worden teruggestuurd naar:

COBLO BV
Postbus 2112
5260 CC Vught
Nederland

Retourneren is voor eigen rekening en op eigen risico van de verzender.
Wanneer ontvang ik de terugbetaling?
Je hebt een artikel retour gestuurd en je wacht op de terugbetaling. Zodra wij het artikel in goede staat hebben ontvangen boeken wij het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug.
Wat is het terugbetalingsbeleid?
Terugbetaling
Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer ontvang ik mijn geld terug? Je hebt een artikel retour gestuurd en je wacht op de terugbetaling. Zodra wij het artikel in goede staat hebben ontvangen boeken wij het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug.

Jouw wettelijke bedenktijd Op grond van de wet heb je als consument (een natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van zijn beroep of bedrijf) het recht om jouw aankoop, zonder opgave van de reden, binnen 14 dagen nadat je het hebt ontvangen, te ontbinden. Dit is het herroepingsrecht, de wettelijke bedenktermijn.

Gedurende deze wettelijke bedenktermijn moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je mag de verpakking slechts openen en het product slechts gebruiken voor zover dit nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van producten na te gaan. Uitgangspunt hierbij is dat deze inspectie niet verder mag gaan dan dat je in een fysieke winkel zou doen. Als de inspectie verder gaat dan hiervoor beschreven, ben je aansprakelijk voor de waardevermindering van het product.

Voor het retourproces op basis van het wettelijke herroepingsrecht, kun je het reguliere proces volgen zoals dat hierboven staat onder “Hoe stuur ik een artikel retour?”.

Na de ontbinding heb je nog 14 dagen om het product terug te zenden. Vermeld in het retourpakket je bestelnummer. Reeds door jou betaalde bedragen zullen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, na ontbinding van de overeenkomst en het retour ontvangen van het product, worden terugbetaald op dezelfde wijze als de bestelling is betaald.

Let op: het terugsturen is voor eigen rekening van de klant.

Coblo verkooppunt worden

Ik wil graag Coblo producten in mijn (web)winkel verkopen.
Dat vinden wij leuk om te horen. Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Klachten

Mijn product is beschadigd aangekomen
Wij doen logischerwijze ons best om onze producten in goede conditie aan jou te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling beschadigd raakt tijdens transport. Indien een artikel beschadigd is, laat het ons weten via een mailtje aan [email protected]. Wij zorgen voor een passende oplossing.
Ik heb een klacht
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Stuur ons dan even een mailtje naar [email protected] om je klacht aan ons kenbaar te maken. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Wat zoek je?

Jouw winkelwagen