Gratis levering in Nederland

Veilig betalen

Voor 15.00u besteld, dezelfde werkdag verstuurd

Naast erg leuk is Coblo ook educatief speelgoed en voor verschillende leerdoelen in te zetten. Coblo heeft hiervoor speciale schoolboxen ontwikkeld met opdrachtkaarten.

COBLO VOOR SCHOOL

Je kan de Coblo schoolboxen via onze website bestellen of vul onderstaand je gegevens in en bestel op factuur. Wij maken de bestelling voor je in orde en zullen vooraf een orderbevestiging toesturen om te bevestigen.

LEUK LEREN

Spelenderwijs ontwikkelen

Als kinderen spelenderwijs mogen ontdekken en leren, gaat de ontwikkeling sneller en dieper. De verschillende kleuren en vormen zorgen ervoor dat de magnetische bouwblokken voor veel verschillende leerdoelen ingezet kunnen worden. Van letters leren tot sommen maken.

Inspiratie voor school

Ervaringen van scholen

Coblo heeft een verrassend groot formaat en is goed te combineren met ander spelmateriaal. Een echte topper in ons assortiment. Ook zijn we erg tevreden met de persoonlijke service vanuit Coblo.

Credu.nl

Coblo is mooi, degelijk materiaal met diverse spelmogelijkheden voor jonge kinderen. De begeleidende opdrachtkaarten bieden een interessante educatieve meerwaarde voor scholen. Wij zijn blij met Coblo in ons assortiment.

Baert België

Coblo is echt een aanwinst voor onderwijs en kinderopvang. Prachtige materiaal voor eindeloos speelplezier. En mocht ik een vraag hebben dan staan de medewerkers van Coblo direct klaar.

De Rolf groep

Wat zoek je?

Jouw winkelwagen